Return to site

ELHATÁROZTAM..

Hogy egy korábbi felületen írt blogomat is ide hozom... ELÕBB VAGY UTÓBB...

· mese és valóság,life and health,egészséges élet,the meaning of life,i plan joy

hogy hogyan, azt még nem tudom, de valamelyik nap keresés nélkül felhozta a telefonom.. nem szoktam rákeresni.. amióta ott nem írok semmit, azaz kb 7 éve, azóta összesen 2x jártam ott.., meg is állapítottam, hogy kár lenne, ha elveszne.., mert ott is igyekeztem minden egyes bejegyzéssel az Univerzum bölcseletét adni.. talán kicsit sikerült... 

a technikai részleteket nem tudom, hogyan lehetne ide átvezetni a bejegyzéseket, hogy közben megmaradjon az idõrendiség is.. még keresem a megoldást.., ha tudod, ne tétovázz, és kérlek mond el nekem.. 

 

mást is elhatároztam.. böjti idõszak révén..,  ahol számomra nem a hús nemevése a kihívás.. , sokkal inkább jogy kevesebb figyelmet szenteljek az onlâjn jelenlétnek (na ez látszik is, hogy itt is majd 2 hete jártam..),  és több figyelmet olyan dolgoknak, amiknek nem szoktam az utóbbi idõben... például magamnak.. kicsit többett.. 

 

és a titok az apró lépésekben rejlik.. néha az óriás lépéseken.. emlékszel a mesébõl a 'hétmérföldes csizmára' ?, emivel ott termettél, ahol csak akartál.. ellentmondás ez vajon?.., nem gondolnám, inkább helyzet függõ.., de ezt mindenki maga tudja, saját maga érzni, hogy mi a jó neki és hogy mekkorát is akar lépni..

 

(Az elõzõ bejegyzés/blog, csak úgy ismerkedés végett, amíg sikerül az összevezetés..: www.oromhordozoi.blogspot.com  http://oromhordozoi.blogspot.com )

 

Szeretettel, Rita Monika 

 

Esszencia ajánló: Borsó (Pisum sativum - Garden Pea) Findhorn esszencia): "A negatív gondolat és beszéd elfojthatja, vagy megakadályozhatja a kreativitás áramlását. Tisztítsd meg az õszinte kommunikáció blokkjait. Az igazat mondd."