Return to site

APRÓ CSODÁK

találkozás egy angyallal

· meaning of life,megújulás,az elet ertelme,körforgás,angyalokpedigvannak

A tegnapi, december 24-i megtapasztalás nem hagyott nyugodni ma hajnalban.. muszáj megosztanom, hogy tudd Te is, angyalok pedig vannak, és itt élnek közöttünk.. 

A történet ott kezdõdött, hogy szerettem volna ezen a héten is a szüleimmel találkozni, ha csak rövid idõre is. Azután a terv változott, összesūrūsödtek a dolgok, csúszásba kerültem terveimhez.. És ekkor szerdán jött a telefon édesanyámtól, tudok e menni, mert elkészítette a flódnit.. és belémhasított, hogy ezt ha most le tudom szervezni valahogy, akkor lesz flódni az ünnepi menüben, ha nem, akkor el kell engedjem.. eredetileg valahogy szerettem volna ha én megyek és velem jön fel az a flódni.., de be kellett lássam, hogy ez nem fog menni. Szerda délutánt írunk most.., következõ lépésben eszembe jutott Oszkár, a telekocsi szolgálat, akiken keresztül 1x-1x utaztam, vagy küldtem csomagok. Gyorsan rákerestem hogy jelzi e valaki, hogy Ajkáról Budapestre jön a napokban. Egy sofõr 23-át jelölte meg, gyorsan írtam neki, hogy kis csomagot vállalna e?.. 

Szó szót követett, vállalta, és megbeszéltük a 23-a részleteit, hogy házhoz megy a csomagért anyukáméknál, és hogy nekem is címre leszállítja, mert ez az õ vállalása, amit az Univerzum bõség kosarába beletesz. Hihetetlen volt, amikor ezt elmondta, tudtam, hogy õ egy angyal, és így is mentettem el a telefonomba X.Y. AngyalSofõr.

Eljött a 23-a, amikor koradélután felhívott, hogy õ is csúszásban van, mert még egy soronkívüli dolgot bevállalt Békéscsabára, meg vissza, és késõbb tud Ajkára érni, vagy csak 24-én. Semmi gond, mondtam, hiszen én lehetek hálás hogy segít nekem. Válasz: megköszönte, hogy megértem, hiszen az angyaloknak sok dolguk van ekkortájt..

Eljött a 24-e, amikor délelõtt valóban odaért a csomagért, anyukámékhoz. Délután egyeztettünk, hogy hozzánk este 7 óra körül fog érkezni. Olyan hihetetlen volt az egész.. és 18:45-kor felhívott, hogy negyedóra múlva ott lesz nálunk az Andrássy úton.. és valóban, ott is volt. 

Kimondhatatlan volt.. hálás voltam, hogy találkozhattam egy igazi angyallal.. és ott a szemerkélõ esõben elmondta, hogy ..tudja mit, hogy kik az igazi angyalok?.., szerinte a szüleim azok, mert amikor meglátta õket, rögtön tudta, hogy õk angyalok. Mondtam igaza van, tényleg azok, angyalok. Majd beszéltünk az Univerzum bõségkosaráról, hogy õ is rendszeresen tesz bele, elvárás nélkül, és vagy kap vissza belõle mástól, máskor, vagy nem. És ezt annyira jó volt hallani.. Beszélt Magfalváról, hogy szerinte menjek el oda.. és hogy még mennie kell tovább, mert még van ahova visz csomagot.

Megköszöntem, hogy ennyire segítõkész volt, ennyire önzetlen, és elváltak útjaink. 

A flódni a legjobbkor az asztalra került, megkoronázta az ünnepi vacsorát. 

Hálás vagyok az Univerzumnak, hogy az angyallal (AngyalSofõrrel) megismertetett, hogy a szüleim jól bírják magukat, és még flódni készítésére is van energiájuk, és hogy ennyire kerekké vált a tegnapi nap. 

 

Szeretettel, Rita Monika 

 

fotocredit: adambalogh.com

 

esszenciaajánló:   Kék angyal - Blue Angel orchidea esszencia - "ez az esszencia segít visszatalálnunk a lelkünk eredeti mintázatához és gyökereihez. A Kék angyal olyan, mint egy tükör: mintha a tiszta kék tó fenekérõl tekintenénk fel és látnánk, ahogyan a fény átszūrõdik a víz mélyére - így tekintünk eredetünkre is. A Kék Angyal kitisztítja az alsóbb csakrák tudattalan negatív lenyomatait, s így képessé teszi a pszichés csatornákat arra, hogy megnyílhassanak, ráirányítva figyelmünket lelkünk azon aspektusaira, amelyeket már elfelejtettünk. Ez a folyamat felkavarhatja a tudatalatti elme tudatos elemeit. Így ez az esszencia olykor akár dühkitörést is hozhat, hiszen emlékezteti lelkünket az úton járás kötelezettségére, amelyrõl esetleg kényelmesen elfeledkeztünk, vagy amelynek ellenálltunk. Ez a düh ilyenkor szükségszerū, és a legjobb, ha nem akarjuk elfojtani. Általában pár napon belül elmúlik, megteremtve helyét annak a mély vágynak, hogy közelebb kerüljünk eredetünkhöz, és beteljesítsük lelkünk célját ebben a megtestesülésben."