Return to site

elindulás

ez egy végtelen történet...,

· gyermek és születés,mese és valóság,korinder

Igyekszem rövidre venni.. hogy csak annyira terheljelek az én történetemmel, amibõl tanulsz, amibõl ismerkedhetsz: új helyzetekkel.., új szereplõkkel.. vagy történésekkel.., csak amennyire éppen muszály...

Kezdem a népmese útján:

Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy kisváros és a városban egy család három gyerekkel. A három gyermek közül a középsõ gyermek lány gyermek volt, aki kisgyerekkorától hitt a mesékben, hitt a dolgok változásában és változtathatóságában... és a mesékben a dolgok mindìg jóra fordultak.. Ezt a gyermeki naivságát sikerült megõrizni felnõttkorára is, amit most ne boncolgassunk hogy vajon jó-e ez ìgy avagy sem.., de hitt az emberekben és hitt az emberek szavában..

Ugyanakkor rendkivül érzékeny receptorokkal bìrt.., de mindig vette az akadályt, hol jobban, hol kevésbé jól.., de elõbb vagy utóbb eljött a szintemelkedés... soha nem gyūrte le egyetlen akadály sem maga alá!..

és eljött életének egyik mérföldköve: negyvenévesen fiúgyermeke született és innentõl kezdve elkezdte keresni az élet értelmét és tulajdonképpeni életfeladatát..., mert rájött, hogy az elmúlt negyvenegynéhány évben önmagát elvesztette valahol.. illetve nagyon rég volt az, hogy megvolt önnön belsõ hangja ..

 

Kereste a neki szánt utat.. amelyet a JóIsten annakidejên neki választhatott..., de elõször nem találta.. pedig voltak segìtõk mellette folyamatosan..., keresett és kapott lehetõségeket.., kért és kapott megtapasztalásokon keresztüli felismeréseket.., de csak döcögött és döcögött minden...

 

Mìg egy nap hõsünknek újabb fordulópont jött el az életébe: megismerkedett dr Bach körülbelül 100 éve kifejlesztett egyedi és semmihez sem fogható módszerével: a virágesszenciák varázslatos világával.., ami szerelem volt elsõ látásra, mert azonnal érezte az egységélményt, amiben utoljára gyermekként volt része.. amikor még minden tiszta és õszinte volt körülötte..

És miért indult el ez a blog?...,

régóta terveztem, de valahogy nem érett meg bennem, hogy eljött ennek az ideje.., húztam, halasztottam és... az Univerzum gyorsìtó pályára küldött..

felkértek egy FB csoportban az autizmushoz kapcsolódóan a virágesszenciákról, mint terápiás eszköz és lehetõség ìrjak kicsit jobban kifejtve, mint ahogy a bemutatkozásomkor azt csak nagyon rövidre fogtam. 

 

Talán bevezetõnek, mint elsõ ìrás, elegendõ is. 

 

Szeretettel, Rita Monika