Return to site

gyūlnek a gondolatok..

tudatosabban kellene az irányt követni..

· korinder,mese és valóság,gyermek és születés,egészséges élet,meaning of life

Valami szisztémát kellene kigondolnom.. hogy akkor reggel, egy új írással inditom a napot.. azonban pár hete megkaptam a magamét.., tömören: gyenge, nem irodalmi, és retro 70-es évek.. vagy valami ilyesmi volt a lényeg.. elõször szíven ütött, de azután helyére raktam magamban is a dolgokat és a komment írójával is.. azaz nem társadalmi drámát vagy szociológiai tanulmányt akarok írni, azt írnak helyettem mások.

E rövidke írások fõ célja a gondolatébresztés, és mellette a belsõ valódra történõ jobb odafigyelés, a saját belsõ hangod, megõrzése, vagy ha már elhagytad.., akkor a visszatérés hozzá, az egyensúlyi állapotba. Tudom, mert minimum 1x én is elhagytam.. és bizony fáradtságos munka volt újra felfedezni, és visszatérni hozzá.. és ezért próbálok ebben Neked segíteni.., mert más kárán tanul az okos, a sajátján meg a nemokos..

 

És akkor a mai gondolatébresztõ: egy ismerõs kamasz fejtette ki nekem még e tanév vége felé: hogy õ végülis szeretne iskolába járni ha hetente 2x, na jó 3x kellene csak járni, na de ki szeret iskolába járni hetente 5x.?..

 

Nagyra értékelem az õszinte és bölcs meglátásait fiatal kora ellenére. Az egyik mentorom már évek óta..

 

Szeretettel,

 

Rita Monika

 

Szer ajánló: Borsmenta (Mentha Piperita ) esszencia DEVA: "A borsmenta virágesszenciát mentális lustaság, fáradtság, letargia, levertség orvoslására használják. Fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, elõsegíti a szellemi frissességet. Azoknak ajánlott, akik minden energiájukat az emésztésre fordítják, és emésztési folyamatuk megakadályozza bármiféle agyi, pszichikus tevékenység beindulását.".. - csak mert minden mindennel összefügg.