Return to site

MI LESZ VELED EMBERKE?..

minden kõkeményen a pénzrõl szól.(T)?..

· korinder,egészséges élet,meaning of life,egészséges lélek,azeletertelme

Meglepett egy ismerõs által kapott információ.., van egy alkalmazás, ahova ha beírod az általad legfontosabbnak tartott 3-5 szót, akkor a mesterséges inteligencia pillanatok alatt összepattint egy írást ahhoz kapcsolódóan.. kipróbáltuk angolul, nagyon jót pattintott össze ... kipróbáltuk magyarul is, és bizony a magyar nyelvū szöveg is választékos volt és jó... vajon a kreatív szövegírók, vagy a történetmesélõk, a fordítók parkolópályára kerülnek?..,

Vagy ez egy újabb, másfajta kibontakozásnak ad majd teret, annak hogy a mesterséges intelligencia használatával mi is tovább tanuljunk?, képezzük magunkat?.. vagy itt már õ használ minket, és mi vagyunk / leszünk az õ mūködésének kiszolgálói?..

Sokadik ipari forradalom elõtt állunk..

 

Szeretettel, Rita Monika

 

Esszencia ajánló: Illatos bazsarózsa (Paeonia Lactiflora "Suminoichi" - Deep Red Peony ) Bailey esszencia: "Finoman bátorítja az energia és bölcsesség lappangó erõit. Ez egy nagyon erõteljes esszeencia, mélyen, a legbelsõ lényegünkben hat. Megvilágíthatja utunk jellegét, amely egyébként meghatározatlan maradna. Nagy változások korát éljük a világban, ahol az élet régi útjainak változniuk kell. Ez a megtisztítás, és megtisztulás, és a megújítás, megújulás ideje. Az eredményezett káosz azt okozza, hogy számos ember újraértékeli, hogy mi az amit tesz, tett, és hogy hogyan látja a világot. Ez a felébredés nagyon elbátortalanító élmény. Az emberi magatartások külsõi mögé pillantva a hitek és vélemények mélyzen, zavartak lehetnek. Egyre gyarapodik azon születendõ gyerekek száma, amelyeket az Asperger szindróma, a figyelemhiány, vagy a hiperaktivitás kifejezésekkel illetünk. Ezek a gyerekek gyakran rémísztõnek látják a világot, magányosnak, és kirekesztettnek érezve magukat benne. Igen gyakran ezen a gyerekek kimagaslóan intelligensek, és az unalomtól flusztráltak. Az iskolában problémát okozhatnak az éleslátásukkal. Mindezek mellett és ellenére, miért kellene olyan dolgok iránt érdeklõdniük, amelyek unalmasak, vagy éppen valótlanok. Annak az embernek, aki ennek a virágnak az energiáját igényli, képesnek kell lennie finoman használni saját energiáit. és akkor azok az emberek nem égnek ki, és nem húzódnak vissza a világból. Leginkább biztosítani kell velük született megérzésüket, ezáltal megértésüket. Jól érezhetik, hogy fáklyavivõk akarnak lenni, új és jobb életmódba vezetni az embereket. Ezeknek az embereknek megvan a képességük arra, hogy tisztán lássák, hogyan kell az emberiségnek változnia ahhoz, hogy végül felnõjenek, és maguk mögött hagyják a hatalom iránti kapzsiság káros szenvedélyeit, vagy a gazdagságot. Ha erejük és bölcsességük lappangó ereje nem szabadul ki, akkor nem fognak tudni könnyen kitörni az elidegenedés és magány érzésébõl. Ez a virág a spirituális lényként való teljes felnövéésnek az esszenciája, miközben az anyagi univerzumban élünk. Olyan ütemben hozza fel valamennyi lappangó lehetõségünket, hogy viszonylag könnyen alkalmazkodni tudjunk a változásokhoz. Támogatja a felfedezés örömét, hogy nem azok vagyunk, akinek gondoltuk magunkat.."