Return to site

Kinek jár a 100 év?..

elfogadni lehet, tervezni nem..

· korinder,mese és valóság,life and health,egészséges élet,meaning of life

Régen sokat gondolkodtam rajta, kinek mi adatik meg, vajon hány év ebben a földi világban?..

Egy jó ideje nem gondolkodom rajta.. csak elfogadom, hogy kinek 98 és kinek 42.. nem könnyű elfogadni ez utóbbit.. de be kellett lássam, hogy ez egy olyan történet, ami felettem áll.., hiába igyekszem mindent, de mindent megtenni, táplálékom megválogatásában, vagy mozgásban, vagy stresszkezelésben, akár kommunikációban, tudatos vitaminfogyasztásban, meditációban, vagy hitben, ez mind olyan tényező, amit ideig-óráig azt hihetjük, hogy mi befolyásolunk, azonban a végeredmény pont ugyanaz.. a miértek?, a miért éppen ő?, miért éppen most?, miért ilyen fiatalon?, miért, hiszen mindent megtett ?, és így tovább.

Azt mondom, lehet tenni érte, és ellene, lehet választani egy testileg-szellemileg és mentálisan is tiszta utat, ez mind jó. Kell is, hogy motiválva érezzük magunkat, és az egészségtudat legyen a központban a megszokott betegségtudat helyett.. azonban akkor sem én döntöm el.. pontosabban nem itt, nem ebben a földi létben, hanem már jóval korábban, az ideleszületésem előtt, hogy én most 77 évig fogok élni, vagy 92-ig ( és így tovább ) .. majd mire erre a Földre leszületek, addigra pont jól el is felejtem a vállalásom.. nesze neked tudatosság..

Sokan nem értenek egyet.. azt mondják, hogy tudatossággal, illetve mantrák mormolásával addig fognak, tudnak élni ameddig csak szeretnének.. a népmese is azt mondta, hogy boldogan êltek míg meg nem haltak..

 

Szeretettel, Rita Monika

 

esszencia ajánló: Fekete nadálytő (Symphytum Officinale - DEVA esszencia ): "Tónussal és vitalitással tölti el a szervezetet. Elősegíti a test ellazulását. Fejleszti az élettani folyamatok tudatos kontrollját és javítja a reflexeket: ez a legjobb esszencia sportolóknak, a jógában, a harcművészetekben meditációban vagy bio-feedback-ben járatosaknak. "