Return to site

AZOK A METÁLOSOK...

AVAGY AZ INTUICIÓ és a zENE KORRELÁCIÓJA..

Tegnap egy koncert közben eszembe jutott, hogy adós maradtam magamnak ezzel a bejegyzéssel (is).., pedig nagyon tanulságos.. még akkor hangzott el az ominózus mondat, amikor a végtelenített cowid mese egyik részében a szereplõket ilyen-olyan furfanggal, de igyekeztek az 'oltásra vágyakozom' állapotba hozni.. és a 'beoltatom magamat' lépés mellett döntetni..

az egyik ilyen furfang az a volt, hogy a koncertek látogatása csak oltási vagy védettségi igazolvánnyal lehetséges.. mert akkor még nagyon tombolt mindent..

a zenészek fejett hajtottak az oltásnak (mūfajtól függetlenül), csak hogy tudjanak turnézni, és ne haljanak éhen..,

a szervezõk szintén fejett hajtottak, csak hogy induljon a buli és hogy õk se haljanak éhen..,

a közönség egy része is beadta a derekát, csak hogy végre ismét induljon a buli és tudjon koncertre menni..

azonban

egy réteg nem adta be a derekát.., ezek a metálosok voltak.. nem volt közönsége a megszervezett buliknak.. vajon érezték?, vagy a zene, aminek rajongói, az átadta nekik az üzenetet, hogy csak óvatosan ezzel az oltás dologgal.. és csak bizalmatlanul..

Mielõtt rámsütöd az 'oltástagadó' bélyeget, csak mondom, nem nem vagyok az, és mindenkinek az ezirányú döntését maximálisan tiszteletben tartottam és tartom. De talán mára az oltottak is kezdik látni, hogy most már óvatosan és csak bizalmatlanul az újabb oltásokkal, csak mert meghalt a szomszéd váratlanul (és pedig eddig milyen jól is volt), vagy csak mert turbotumora alakut ki egy családtagnak, szintén a semmibõl..

Ébresztõ!.., jön az õsz..

 

Szeretettel, Rita Monika

 

esszenciaajánló: Fürtös salamonpecsét (Polygonatum MultiFlorum - Solomon's Seal) (Bailey): "Az elfoglalt elme számára. Ez az esszencia segít a megnyugvásban és a leválásban."