Return to site

FURCSA VILÁG..

fény vs árnyék?..

· mese és valóság,life and health,meaning of life,megújulás,egyensúly

Sokáig kerestem a fotót a témához.. 

ez sem tökéletes, de kicsit talán közelít.. 

egyre többször azt veszem észre a maszkot viselõ embereken (én is viselek, ha a helyzet olyan), hogy minimum egyik fülüket, de néha mindkettõt húzza elõre a maszk kötõje.. 

manósodunk.. manósodik a világ.. 

föld alatti energiák kezdenek körülvenni minket itt a föld felett..  

kezd az egyensúly felborulni.. 

nem mindenki érzi és ez így jó.. talán jó.. talán.. 

a pálya nehezített.. innen szép nyerni.. megtalálni az egyensúlyt ismét és meg is tartani azt.. 

a megtartása az egyensúlynak néha sokkal nehezebb.., 

tartani a tündérenergiák ragyogását, az unikornisok vágtatásának örömtáncát, a fehér boszorkányok természetbõl merítkezõ bölcsességét..,

 

És megfigyelted vajon hogy a televíziós filmekben, legyen az akció film vagy fantasy, a sötét színū képi világ van nagyon gyakran túlsúlyban..

 

csak figyelj és hallgass a belsõ hangodra!, ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, kérj segítséget, támogatást hasongondolkodásúaktól! bízz magadban, megtaláljátok egymást!.. 

 

szeretettel mára, Rita Monika 

 

esszenciaajánló:

Naprózsa (Fumana Arabica - Cyprus Rock Rose ): "A Naprózsa ragyogása fényt visz minden olyan helyre, amely bennünket a félelem vagy rettegés állapotában tartott. Ez az esszencia segít bennünket megállítani, és hogy gyengéden mérjük fel jelen helyzetünket. Abban a megállásban a virág energiái egy védelmezõ környezetet kezdenek el alkotni számunkra, hogy életünket egy sokkal pozitívabb úton kezdjük újra. Abban a védett térben suttogó hangok  jönnek az angyaloktól, a szeretet, a támogatás, a tanulás és az éleslátás üzeneteivel.. Bármennyire is mélyek félelmeink és rettegéseink, ez a virág még akkor is segít, ha minden elveszettnek tūnik... Ez a virág az áttöréshez és egy teljes átalakuláshoz vezethet el bennünket."