Return to site

ÍGÉRTEM, HOGY FOLYTATOM..

a túlsó part..

· mese és valóság,gyermek és születés,life and health,deadoralive,megújulás

Miért nem akarunk a jelenben lenni? .. (és inkább nyomkodjuk telefonunkat akár a nagyon fontos vagyok látszatját keltve..)  

Miért nem akarunk egy adott helyen lenni?.. (fizikailag ott vagyunk, de érzelmileg, lelkileg és/vagy gondolatilag egészen máshol járunk..)

Miért vágyódunk el térben és idõben? 

és leszünk rabja a virtuális világnak, vagy az alkoholnak, vagy a drognak vagy az édességnek vagy egy kapcsolatnak vagy többmindennek egyszerre? 

Miért van az, hogy egy összejövetelen sokan elõbb-utóbb a telefonjukba bújnak inkább a társaság elõl?..

elgondolkodtál már ezen?.. 

õk oda vannak beleragadva.. a telefonjaikba, a tabletjükbe, a..  a nagyon fontosnak tūnõ üzeneteikbe, a posztjaikba amiket olvasnak, 

a most azonnal meg kell nézzem, hogy : 

milyen lesz ma az idõjárás?.. van e színházi elõadás holnap?.. lesz e az orvosom a jövõ héten vagy szabadságra megy?.. jut e oltás nekem?.. 

és közben napok, hetek, hónapok, évek telnek el így.., hogy szinte észre sem veszed az idõ múlását.. évek, érted, évek múlnak el..  mert bezártad magad egy olyan világba, ahonnan néha kitekintesz.., majd visszahúzódsz biztonságosnak tūnõ csigaházadba..

igen, néha fárasztó dolog és munkás a jelenben és a mostban lenni.., de energiabeletétel nélkül nincs energiakivétel.. legyen az egy kapcsolat, egy munka, egy kutatás, egy ételnek az elkészítése..

és hogy miért is az elvágyódás?.., a nem jelenben levés?.. 1000 oka lehet, legyen az a gyerekként látott szülõi minták.., egy nemvárt történés.., sorolhatnám.., 

azonban az egyik leggyakoribb ok a Földre való leszületés a kozmikus csillagporból.. innen szép a felállás, a magadra találás.., a jelenben való pillanatnyi csoda megélése.. 

folyt.köv.

Szeretettel, Rita Monika 

fotocredit: www.adambalogh.com

esszenciaajánló: 

Búzavirág esszencia: 'szembenézve mindazokkal az árulásokkal, amit önmagunktól és másoktól elszenvedtünk, a Búzavirág esszencia hozzásegít az önbizalomhoz, hogy felülemelkedjünk az önmagunkra kényszerített korlátokon'