Return to site

MERT MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG...

BLELRAGADVA.. II.

· korinder,gyermek és születés,life and health,meaning of life,autoimmunbetegseg

Ígértem, hogy folytatom a gondolatmenetet.. azt amikor egy állapotba, egy fájdalomba beleragadunk.., csak mert annyira, de annyira fáj.. és mert nem sikerül(t) ezt a fájdalmat kikommunikálni önmagunkbòl.. 

ez a fajta fájdalom sokféle lehet.. lehet egy családtagod elvesztése.., lehet egy észrevétel irányodba, amit nem tudsz jól lekezelni.. lehet az egy magzat nemvárt elvesztése.. vagy egy jóbaráté, akivel együtt voltatok jóban-rosszban.., lehet az az otthonod elvesztése egy rossz tranzakcióból adódóan.. 

Észre sem veszed.. megtörtént a veszteség és elmaradt a veszteség feldolgozása, a gyászfeldolgozás.. és csak létezel.., vegetálsz.., a napi rutint még úgy-ahogy el tudod látni, de a minimálszinten.., mert nincs erõd, amibõl merítkezhetsz.. és töltekezni sem tudsz mibõl.. 

Vajon meddig tudsz így vegetálni?.. 

meddig tudod ezt a tecchalott állapotot fenntartani?.. 

és vajon mi az a történés, ami meg tudja fordítani ezt a bezártam magam a fájdalmam börtönébe állapotot?..  

és mi hozza el a kegyelmi állapotot?.. 

és mi a kegyelmi állapot?: a halál maga?.. vagy a visszatérés az élõk világába?.. 

Akik tecchalott üzemmódban léteznek, nem érzékelik azt.., nem tudják önmagukról, hogy ez az üzemmód, ez valójában egy végtelenített lemez..  és közben hízol.. már a levegõtõl is.. a tudat alatt a túlsúlytól várva egyfajta stabilitást.. és földelést..

(folytatása következik..)

Szeretettel, Rita Monika 

fotocredit: www.adambalogh.com

esszenciaajánló: Sárga bohócvirág (Mimulus / Mimulus Guttatus): "Segít abban, hogy megfeleljünk a mindennapi élet kihívásainak és eseményeinek, szorongás és félelem nélkül. A szokványos félelmek legyõzéséhez: állatoktól, betegségtõl, sötétségtõl, más emberektõl való félelem stb. Zárkózott, félénk vagy nagyon érzékeny egyéneknek."