Return to site

önazonos ?..

plusz kilok?..

· korinder,mese és valóság,life and health,egészséges élet,meaning of life

Annuska videoi valamiért a szeptemberi norvégiai küldetésem alkalmával jöttek szembe. Azonnal a szívembe lopta magát, a plus kiloival. Vállalta, vállalja, ország-világ előtt. A receptjei meg egyszerűen fantasztikusak, finom lett mind, amit elkészítettem közülük, érthetően magyaráz a videoiban, nem egy robothang mondja fel a szöveget, és a videók felépítése is tetszik.

Vajon más is így gondolja, hogy így hiteles? a plusz kilokkal? mert nekem így! vagy éppen az jön át neki, hogy fogyasszuk már le azt az egyébként csinos nőt? és miért nem figyel jobban oda magára? és még lehetne sorolni az ellentábor szlogenjeit.. azért az ő figyelmüket itt hivom fel, hogy az elfogadás gyakorlása komoly feladat részükről, ebben a földi életben..

A fotoválasztás lehet nem véletlen, mert ugye a decemberi időszakába lépve a befelefigyelés mellett, várom, várjuk a Fény eljövetelét, hogy átforduljon a természet egy ponton az újjáéledés, az újjászületés időszakába. (Meg napok óta olyan szürke minden..)

 

Szeretettel, Rita Monika

 

ajánlók:

you tube csatorna ajánló: itt a honlapjukról vettem ezt a pár sort, most már értem miért találkoztam a videoival csak úgy..: "Az Annuskám oldal azoknak szól, akik tudják, hogy a FŐZÉS GONDOSKODÁS, akár magadról, akár a családodról legyen szó. Egyszerű, egészségtudatos és látványos ételek, részletesen bemutatott videós receptek segítenek a receptek elkészítésében. Hiszek abban, hogy a FŐZÉS ÉNIDŐ. "

https://www.youtube.com/@Annuskam

esszencia ajánló:  Borsó (Pisum sativum - Garden Pea ): Findhorn virágesszencia - 15 ml, "A negatív gondolat és beszéd elfojthatja, vagy megakadályozhatja a kreativitás áramlását. Tisztítsd meg az őszinte kommunikáció blokkjait. Ápold a vidám, ékesszóló kifejezésmódot. "