Return to site

ZAKATOL MINDEN .. 

· korinder,life and health,meaning of life,koriander

Néha bevillan, hogy 

miért vesszük gépekkel körbe magunkat? legyen az egy háztartási gép, egy barkácsgép, vagy csak egy hūtõgép?.. vagy?..

vajon csak azért, hogy segítsék a napi létezésünket? vagy munkaeszközünk is egyben? vagy csak azért, hogy idõt nyerjünk a gép használatával? és vajon nyer(t)ünk e idõt? és ha igen, akkor mire hasznosítod? hogy még feszítetteb ritmusban élj? hogy azuán újabb gépeket, okos eszközöket vásárolj magadnak és vedd vele körbe minden napjaidat? 

megfigyelted vajon, hogy a gépek használatával neutrolizálod magad?.., 

mert kikerül az életedbõl az elemekkel való közvetlen érintkezés?.. ha a kínai filozófiát veszem alapul, akkor a tūzzel, a vízzel, a széllel, földdel és fával való rendszeres érintkezésed húny(t) ki..., helyüket áram müködtette gépek vették át.., az elektromos áram közvetetten.. a tūz elemhez sorolható .., egy köztes formában.., és akkor folyamatosan a feszültsêget érzed csak magadban...,    és még csak hiányérzeted sincs.., mert neutralizálod magad.., kiiktatva a belsõ vezérlésed, tested, lelked, szellemed önjárását.., elnyomva belsõ egyensúlyodat.. és jön a bekattanás.. a depresszió.. a bullying az iskolában.. a nárcizmus.. a gender kérdés.. lombik program.. amik mind mind a belsõ egyensúly felborulásáról szólnak.. és a hiányállapotról..

 

Gondold tovább.. 

 

Szeretettel, Rita Monika 

 

esszenciaajánló: 

Szöszös bükköny (Vicia Villosa - Dwarf Purple Vetch): "A mélyen gyökerezõ rejtett mintákra, amelyek általában a gyermekkorból erednek és gyakran eredményzenek szexuális nehézségeket. Ez a virág a Ciprus hegységébõl származik, ahol igencsak sziklás körülmények között nõ. Az esszencia a gyermekkorban megalapozódott régi mintákra ajánlott, különösen a barátságot és a szexuális magatartást érintõ esetekben. Mélyebb szinten mūködik, mint a Kaszanyūg bükköny és sokkal megfelelõbb az elsõsorban kamaszkorban felbukkanó rögzült problémák esetén. Kamaszkorban a nemek megértése gyakran blokkolódik a nevetségessé válásból érkezõ szorongás miatt. Ezen esszencia támogatólag hat a berögzült hibás program felülírásában."